22.06.2013

Anca Moraru

Orasul de resedinta:  Salzburg
Anul nasterii: 1967Lista concursurilor mele:

1. Ironman Oradea 2013 - 15 ore 44 minute
2. X-man Oradea 2014 - 16 ore 00 minute
3. Triathlon Austria Podersdorf 2014 - 14 ore 32

Pagina de internet: www.sportyourlife.at


"IM Oradea este un fel de ”literatură grea” de genul autorilor Thomas Mann, Franz Kafka, Albert Camus, James Joyce ...... așa mi se pare mie acum. În rest, nu prea ai cu ce alt concurs de anduranță să-l compari."

 "Cu patru ture înainte de finish ... ZBANG!!! M-a trăznit!! „Tu chiar termini această cursă şi chiar o termini sub 16 ore!” Şi m-a apucat plânsul. Nu de durere. Ci de emoţie. De emoţie că terminam"

"Curgeau lacrimile şiroaie de ziceai că a-nceput ploaia pe plan local, acolo pe dealurile obrajilor mei. Eram fericită. Şi acum când scriu retrăiesc emoţia şi-mi adun o lacrimă. Cea mai mare provocare sportivă a vieţii mele se apropia de final şi regretam că va trebui să mă opresc. Reuşisem fără un efort epuizant, reuşisem să menţin psihicul treaz, să mă hidratez, să mă moderez, să nu alerg după nimeni, să-mi dozez perfect efortul pe fiecare grupă musculară. 

Reuşisem să mă bucur de fiecare secundă, de fiecare urcare, de fiecare întârziere, să nu mă supăr pe căderea lanţului sau pe ratarea vreunui punct de hidratare. Reuşisem să rezist caniculei, reuşisem să-mi număr corect turele, să rămân coerentă, să nu cad, să nu fac pană, să mă bucur de semnele de oboseală chiar. Nici o secundă nu m-am gândit la abandon. Reuşisem să mă gestionez complet, să gust glumele, să apreciez încurajările şi acum, spre final, culmea era că regretam apropierea de finish.....

Text integral:
http://ankaberger.blogspot.ro/2013/06/ironman-oradea-2013-primele-randuri.html

Proba swim:
http://ankaberger.blogspot.ro/2013/06/my-1st-ironman-proba-i-swim.html

Proba bike:
http://ankaberger.blogspot.ro/2013/06/my-first-ironman-proba-ii-bike.html

Proba alergare:
http://ankaberger.blogspot.ro/2013/06/my-1st-ironman-proba-iii-run.html

Un comentariu:

  1. In 2011 abia auzeam cred de Ironman. Nu credeam, nu visam, nici nu stiu daca doream sa ajung in Familia Ironman. M-a luat valul si m-a adus aici :-)

    RăspundețiȘtergere